You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın haydi haydi açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma sahaından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 şahıs kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs sayısına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Bunun için de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Gök Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Adida en birinci sınıf Yangın Kapısı ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların yüzı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olur.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page